Overleg:Checklist beginner: verschil tussen versies

Uit Astrowiki
Ga naar: navigatie, zoeken
k (Ga vooral je gang)
k (Draagbaarheid en waar ga je kijken: nieuwe subkop)
Regel 25: Regel 25:
  
 
HEB EM AL => de link bedoel ik
 
HEB EM AL => de link bedoel ik
 +
 +
== Draagbaarheid en waar ga je kijken ==
 +
 +
Ik merk enige overlap tussen wat je kunt dragen en waar je gaat kijken. Bij elkaar voegen? [[Gebruiker:Redfish|Redfish]] 21 nov 2010 12:49 (CET)

Versie van 21 nov 2010 om 11:49

De vragen: 1 Waarom wil je met de hobby beginnen? 2 Welke beelden verwacht je te kunnen zien? lijken me niet iets voor de vragen-lijst wel iets voor de introductie. zal dit proberen in de introductie te vatten, en vervolgens kunnen we kijken of deze eruit kunnen. Zie ook discussie over dit topic (Joep je weet wel wat ik bedoel), denk dat toch de vraag terug moet komen, visueel, astrofotografie, visueel+astro, beginnen met visueel en groeien naar astrofotografie.

Qua reistijden, mis ik nog de vakanties en het vliegtuig => om toch nog op die mooie kofferdob van Michael uit te komen :-)

Zal ik enige verdere aanpassingen doen?

Ga vooral je gang

Het was maar een opzet. Het is ook niet de bedoeling dat ik alles ga doen. Volgens mij kom je redelijk snel op een kofferdob uit als je deepsky belangrijk vindt en transportgemak hoog in het vaandel hebt staan, of je met een fiets moet gaan naar je waarneemplek. Ik vermoed dat er niet veel beginners zijn die direct met al met een telescoop op vakantie zullen gaan.

Overigens als je wilt tekenen met je naam typ dan 4x~ achter elkaar

Redfish 21 nov 2010 11:19 (CET)

okkiedokie

Hoe maak je trouwens een link in de wiki? Mmaters 21 nov 2010 11:24 (CET) :-)

HEB EM AL => de link bedoel ik

Draagbaarheid en waar ga je kijken

Ik merk enige overlap tussen wat je kunt dragen en waar je gaat kijken. Bij elkaar voegen? Redfish 21 nov 2010 12:49 (CET)